Meer afbeeldingen

Latin Lovers

Normale prijs: € 9,99

Special Price € 2,99

2 voor € 5,-
Online uitverkocht
Bekijk de winkelvoorraad!
  •  Nu besteld, dinsdag in huis*
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Betaal met iDeal, Creditcard, Paypal of achteraf
  •  

Beschrijving

Details

Latin Lovers 3 boeken in een band! Wie kan een latin lover weerstaan!

Vurige minnaars met een olijfkleurige huid en slaapkamerogen - Lia, Catherine en Grace kunnen hen niet weerstaan en volgen hun hart. Maar tegen welke prijs?

In Spaans vuur wil Lia het liefst niets met haar aristocratische grootvader te maken hebben, maar ze heeft geld nodig voor haar dochtertje. Dat ze in ruil daarvoor met de knappe Damian Marquez moet trouwen is nog niet het ergste, maar vroeg of laat zal hij haar geheim ontdekken en haar genadeloos afwijzen.

In Siciliaanse hartstocht staat Catherine na het verlies van haar zusje Janey en zwager Marco voor een dilemma. Marco's broer, Rico, stelt voor dat ze met hem trouwt om de erfenis van Llly - Janey en Marco's baby - veilig te stellen. Omwille van Lily stemt Catherine in, maar kan ze wel samenleven met een man die niet van haar houdt?

In Spaanse hartstocht valt Grace direct als een blok voor de warmbloedige Oliver Ferreira. Helaas denkt hij dat ze een verhouding heeft met zijn broer, Tom. Bovendien lijkt hij zich vooral te interesseren voor zijn knappe ex-echtgenote. Tot ze hem opnieuw ontmoet, in het zonovergoten Spanje, zonder Tom, en zonder ex-echtgenote.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 433287
Auteur Lucy Monroe, Carol Marinelli en Anne Mather
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 414
EAN 9789034754745
Formaat Nee
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B

WinkelVoorraad