Meer afbeeldingen

Sex & The City

Normale prijs: € 6,99

Special Price € 2,99

2 voor € 5,-
Online uitverkocht
Bekijk de winkelvoorraad!
  •  Nu besteld, dinsdag in huis*
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Betaal met iDeal, Creditcard, Paypal of achteraf
  •  

Beschrijving

Details

In Sex & the City storten mannen en vrouwen zich vol overgave in het seksuele tijdperk. Zij gaan van feest naar feest, van nachtclub naar nachtclub, op zoek naar amoureuze spanning, sappige roddels en - uiteindelijk toch ook - hartstocht en liefde. Alle personages, en al hun seksuele avonturen in de grote stad, worden door Bushnell scherpzinnig en geestig becommentarieerd.
In de populaire, omstreden tv-serie Sex & the City worstelen Carrie en haar vriendinnen met het moderne leven, met de seksuele vrijheid en vooral met mannen.

Candace Bushnell is journaliste en chroniqueur van moderne zeden in New York City. Ook in Belgie en Nederland is zij een ster: de op haar boek gebaseerde serie Sex & the City is door honderdduizenden vrouwen bekeken. Inmiddels heeft zij drie andere romans, Four Blondes, Trading Up en Lipstick Jungle op haar naam.

'Een scherpzinnige satire... Sex & the City kan concurreren met Het vreugdevuur der ijdelheden van Tom Wolfe.' The Wall Street Journal

'Wat heb ik gemeen met deze vrouwen? Niets, helemaal niets. Ik snap dan ook niet waarom ik Sex & the City tot en met de laatste pagina heb gelezen.' Viva

'Een hilarische handleiding voor versieren in de grote stad.' HP/De Tijd

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 210846
Auteur Nee
Bindwijze Pocket
Aantal pagina's 159
EAN 9789085641896
Formaat Nee
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B

WinkelVoorraad