Meer afbeeldingen

Koken met chocolade

Eberhard SchellHardcover160 blz.
Actie: 2 voor € 10 7,99 € 22,50
je bespaart € 14,51
  • Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr, gratis vanaf 25 euro.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

Groente gaat bijzonder goed samen met zowel pure als melkchocolade. Vis wordt prachtig verfijnd door zachte pure chocolade, en schaaldieren door witte chocolade. En bij vlees luidt het devies: hoe donkerder het vlees, hoe donkerder de chocolade. Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!
Bij koken met chocolade worden niet alleen edele chocoladesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika en van Aziatische en Afrikaanse terroirs gebruikt. Ook fijn chocoladezout, cacaoboter of cacaonibs kunnen een gerecht heel subtiel een milde chocoladetoon geven zonder alles te overheersen. En natuurlijk mag een passende wijn niet ontbreken! Met de uitstekende wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp komt u snel tot een goede keuze. Laat u verleiden tot de vele hartige verrukkingen van chocolade en wijn.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 449256
Auteur Eberhard Schell
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's 160
EAN 9789048311415
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B

Reviews