Meer afbeeldingen

Puur!

Normale prijs: € 29,99

Special Price € 7,98

Online uitverkocht
Bekijk de winkelvoorraad!
  •  Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Betaal met iDeal, Creditcard, Paypal of achteraf
  •  

Beschrijving

Details

Een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis

Met dit boek keren we culinair gezien terug naar onze wortels van voor de ‘ontdekking’ van het vuur. Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het interessante thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke producten in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip ‘rauw’. U krijgt zeer nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties. Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 451299
Auteur Hubertus Tzschirner & Thomas A. Vilgis
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 208
EAN 9789048311651
Formaat Nee
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B

WinkelVoorraad