Meer afbeeldingen

Breien voor dummies

Paperback416 blz.
6,99 € 19,99
je bespaart € 13,00
  • Laat uw bestelling thuisbezorgen, gratis vanaf 20 euro.
    Voor 14:30 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet bestellen en afhalen in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

Breien voor Dummies staat boordevol informatie die je nodig hebt om met de breipennen aan de slag te gaan. Van het verzamelen van de materialen tot het maken van de eerste onbeholpen lussen en steken van een eenvoudig werkstuk, dit boek begeleidt je en leert je aan de hand van makkelijk te volgen illustraties de basissteken. Je ziet hoe je patronen kunt ontcijferen, hoe je werkt met meerdere kleuren, hoe je creativiteit omzet in resultaten en nog veel meer. Deze nieuwe editie bevat vernieuwde patronen, moderne ontwerpen, full-colour fotografie en duidelijke stap-voor-stap instructies.

Breien voor Dummies biedt je vaardigheden, technieken en zelfvertrouwen om prachtige, tijdloze kleding te breien! Pam Allen ontwerpt al meer dan dertig jaar truien. Haar patronen verschijnen onder meer in Vogue Knitting, Family Circle en Woman's Day. Shannon Okey schrijft en blogt over breien. Tracy L. Barr is auteur en redacteur. Marly Bird is een brei-instructrice, onder meer op Craftsy.com.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 458272
Auteur Nee
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 416
EAN 9789045351650
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Verschijningsdatum N/B