Meer afbeeldingen

Vespasianus 1 - Tribuun van Rome

€ 10,00
Online uitverkocht
Bekijk de winkelvoorraad!
  •  Nu besteld, woensdag in huis*
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Betaal met iDeal, Creditcard, Paypal of achteraf
  •  

Beschrijving

Details

EEN MAN: geboren in de diepste duisternis. ZIJN DOEL: de beste keizer van Rome te worden.

Het jaar 9 na Christus: Titus Flavius Vespasianus wordt onder een ongelukkig gesternte geboren en groeit op in de schaduw van zijn oudere broer Sabinus. Op zestienjarige leeftijd verlaat Vespasianus, toekomstig keizer van Rome, de boerderij van zijn familie en gaat op weg naar de hoofdstad van het Romeinse keizerrijk met als doel het vinden van een leermeester en toe te treden tot het leger.

Maar hij treft een stad aan waar de chaos heerst en een keizerrijk dat op de rand van de afgrond staat. De oude keizer Tiberius leeft afgezonderd van de buitenwereld op Capri, waardoor de stad in een ijzeren greep wordt gehouden door Seianus, aanvoerder van de Pretoriaanse Garde en in alles behalve naam heerser over het keizerrijk. De spionnen van Seianus zijn overal en Vespasianus maakt, zonder dat hij er erg in heeft, gevaarlijke vijanden en nog gevaarlijkere vrienden – zoals de jonge Caligula.

Terwijl de situatie in Rome slechter en slechter wordt, vlucht Vespasianus de stad uit en accepteert hij een post als tribuun van een impopulair legioen aan de grens met de Balkan. Onervaren als hij is, moet hij zijn mannen leiden in een bloedig gevecht tegen vijandige bergstammen. Nog gevaarlijker wordt het als er ook nog gedeserteerde Pretorianen en spionnen van de keizer op uit zijn om hem te vermoorden. Vespasianus moet het op een of andere manier in ieder geval zien vol te houden totdat hij de verraders achter de beraamde opstand ontmaskerd heeft…

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 456128
Auteur Robbert Fabbri
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 400
EAN 9789045216720
Formaat Nee
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs Ja

WinkelVoorraad