Meer afbeeldingen

Under Cover

Sandrine JoliePAPERBACK160 blz.
4,99
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Click & Collect
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

Als Sanne Romeijn undercover gaat bij een uitbater van sekslijnen, komt ze een internationale zwendel op het spoor. Al snel blijkt dat er meer zaken zijn die het daglicht niet kunnen verdragen...

De kersverse undercoveragente Sanne Romeijn staat voor een uitdaging wanneer ze een opdracht krijgt bij een uitbater van sekslijnen. Collega’s van de fiscale recherche vermoeden grootschalige witwassing van crimineel geld. Sanne wordt bij Charlie's Angels aangenomen. Naast administratieve taken bemant ze ook de sekslijnen. Al snel wordt het haar duidelijk dat Charlie's Angels een schimmig en moeilijk doordringbaar bedrijf is. Ze ontdekt dat er sprake is van uitbuiting, en er blijken ook illegalen in dienst te zijn.

Sanne, jong en ambitieus, start haar eigen onderzoek, ondanks de waarschuwingen van haar chef Rudi om vooral voorzichtig te werk te gaan en zich bij haar opdracht te houden. Ze komt op het spoor van de twee weken daarvoor verdwenen Nina, een buitenlands meisje dat illegaal voor Charlie's Angels werkte. Ondanks de orders van haar chef gaat Sanne op zoek naar het meisje.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 433568
Auteur Sandrine Jolie
Bindwijze PAPERBACK
Aantal pagina's 160
EAN 9789460681608
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B

Reviews