Beschrijving
Details
In Braai kom je alles te weten over braaien, het Zuid-Afrikaanse barbecueën. Hoe je beste vuur krijgt, en hoe je de meest heerlijke maaltijden boven dat vuur bereidt.
Van T-bonesteak tot spare ribs, van snoek tot rivierkreeft en van potjies tot groenteschotels, dit handboek vertelt je alles over braaien. Er staan zelfs desserts in die je kunt klaarmaken op de braai.
Van T-bonesteak tot spare ribs, van snoek tot rivierkreeft en van potjies tot groenteschotels, dit handboek vertelt je alles over braaien. Er staan zelfs desserts in die je kunt klaarmaken op de braai.
Productinformatie
Productinformatie
artikelnummer | 439393 |
---|---|
Auteur | Jan Braai |
Bindwijze | Paperback |
Aantal pagina's | 200 |
EAN | 9789460685316 |
Formaat | Nee |
Conditie | N/B |
Leeftijd | N/B |
Verschijningsdatum | N/B |
Merk | N/B |
Vaste boekenprijs | N/B |
Bestelcode | N/B |