Meer afbeeldingen

De pastabijbel

7,99 € 10,00  Laagste gemiddelde prijs bij andere verkopers
je bespaart € 2,01
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, donderdag/vrijdag in huis*
  • Op voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 482727
Auteur Jeni Wright
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 256
EAN 9789048317547
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B