Meer afbeeldingen

Geronimo Stilton - Fantasia XIV - Terug in de tijd

15,00
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

De ring die Florina aan Geronimo in bewaring heeft gegeven is gestolen! Geronimo moet zelf naar Fantasia om zijn gi-ga-blunder op te biechten. Wat zijn ze kwaad! Want wie de ring in handen heeft kan regeren over de gewone wereld en het Rijk van Fantasia. Voor straf moet Geronimo zelf op pad om deze machtige ring terughalen. Dit is een muizenissig, spannende en gevaarlijk reis. En als Geronimo er niet in slaagt de ring terug te brengen, zal er een andere koning(in) gekozen worden in plaats van Florina. Piep! Er staat wel heel veel op het spel.

In deze megadikke spannende Fantasia moet Geronimo het opnemen tegen een heksenleger en heeft hij eén maanmaand om het goed te maken.

Zit je al op het puntje van je stoel? Zet je horloge gelijk en je 3D bril op en begin aan een avontuur van 672 magische pagina's vol spelletjes, kras- en ruikpagina's en een adembenemend, fenomenaal verhaal!
- met gratis horloge!
- dubbeldik
- 3D-beeld
- 3D-bril
- kras- & ruikpagina's

Het Geronimo-horloge
Haal voor gebruik het kastje uit de rubberen band. Verwijder de beveiliging bij het knopje en zet gelijk. Druk het knopje daarna helemaal in. Je horloge zal nu gaan lopen. Zet het kastje terug in de band en klik de band om je pols!

Vanaf 10 jaar!

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 463476
Auteur Nee
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's Nee
EAN 9789085925309
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs Ja

Reviews