Meer afbeeldingen

Vlees roken

8,99 € 22,50  Laagste gemiddelde prijs bij andere verkopers
je bespaart € 13,51
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 14:00 uur besteld, zaterdag in huis*
  • Op voorraad in centraal magazijn.
  • Click & Collect
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

De nieuwe manier om te barbecueën - met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd. Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman. Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen. Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 479086
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 9789048314423
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd Nee
Verschijningsdatum Nee
Vaste boekenprijs Nee