Smurfen - Grote smurf weet raad

Actie: 5 voor € 7,50 2,99 € 9,99
je bespaart € 7,00
  • Laat uw bestelling thuisbezorgen, gratis vanaf 20 euro.
    Voor 14:30 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet bestellen en afhalen in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

Zorgen zorgen zorgen
Door teveel zorgen aan zijn hoofd krijgt Grote Smurf huiduitslag en staat hij vol zorgenwratjes. Hij kan hier enkel van verlost worden door over de hoorn van een wrattenmonster te wrijven.

Grote Smurfs vrije dag
De Smurfen vinden dat Grote Smurf aan rust toe is en ze besluiten al hun problemen zelf op te lossen. Grote Smurf voelt zich overbodig maar zijn goede vriend Homnibus vertelt hem dat de Smurfen niet zonder hem kunnen. Wanneer Grote Smurf net op tijd komt om een lek in de dam te repareren, voelt hij zich terug nuttig.

Grote Smurf Grote Smurf
Door een foutje in een magische formule zijn er plots twee Grote Smurfen. De Smurfen zijn opgetogen want twee Grote Smurfen hebben dubbel zoveel wijsheid en liefde te geven. Maar is dat niet teveel van het goede? Het wordt nog ingewikkelder wanneer er ook twee Gargamels opduiken.

Vaderdag kado
Gargamel steelt Grote Smurfs verjaardagshoed om zo de Smurfen in de val te lokken. Grote Smurf slaagt erin hen te bevrijden, en houdt de speciale hoed als aandenken aan hun grote ontsnapping.

Een dag lang Grote
“Grote Smurf zijn” brengt heel wat vreugde en plezier met zich mee, maar ook tal van irritaties. Vooral als je om de vijf minuten gestoord wordt, zelfs tijdens belangrijke experimenten. Grote Smurf denkt er aan zich te laten vervangen door een Smurf die de beslissingen in zijn plaats kan nemen.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 446956
EAN N/B
Conditie Nieuw
Verschijningsdatum 25 mrt. 2010
Drager N/B