Meer afbeeldingen

Bloemen in acrylverf van a tot z

128 blz.
6,99 Actie: 2 voor € 10
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Click & Collect
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

Dit prachtige boek is een onmisbare gids voor bloemschilders die met acrylverf werken. Het laat zien hoe 40 van de populairste bloemonderwerpen - van Acea tot Zinnia - het best kunnen worden geschilderd, met bij elke plant specifieke instructies voor het vastleggen van de unieke schoonheid van de soort.

* Alle benodigde technieken worden duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd, van het analyseren van de vorm en structuur van bloemen tot het mengen en mêleren van warme, stralende kleuren, het creëren van structuureffecten en het toevoegen van hoogsels.
* Bij elke getoonde bloem staan de onderscheidende kenmerken, uitvoerige stapsgewijze instructies, een volledig kleurenpalet, demonstraties van speciale technieken en een schitterende kleurenafbeelding van het voltooide schilderij.
* Makkelijk te begrijpen aanwijzingen leiden u door het schilderproces. Er wordt een specifiek kleurenpalet voor elke bloem getoond zodat u alleen de verf hoeft te kopen die op dat moment nodig is, om zo geleidelijk een volledig palet op te bouwen.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 440508
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's 128
EAN 9789089987457
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs Ja

Reviews