Meer afbeeldingen

Dieren tekenen en schilderen

9,95
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Amarilys Henderson, kunstenaar, populaire onlinedocent en auteur, deelt in Dieren - tekenen en schilderen haar praktische en creatieve technieken om dieren te tekenen en te schilderen met diverse materialen en in verschillende stijlen, van realistisch tot cartoons.

Basismaterialen - Ontdek de creatieve mogelijkheden van de schetsen schildermediums die je kunt gebruiken, zoals aquarelverf, inkt, gouache en markers.

Kenmerken - Leer de basisvormen en karakteristieke kenmerken herkennen.

Emotie en expressie - Onderzoek hoe je basisvormen, houdingen en poses kunt aanpassen om allerlei emoties en expressies weer te geven, van sluw of boos tot nieuwsgierig.

Dierstudies - Teken en schilder meer dan dertig dieren, van favorieten zoals paarden, konijnen en vogels tot wilde dieren zoals cheeta’s, neushoorns en koala’s. Probeer daarnaast elf stijlvariaties uit door te variëren in kleurgebruik en mediums.

Ontwikkel je vaardigheden stap voor stap aan de hand van dit boek met projecten op klein formaat en ontdek het voordeel ervan: het is een ontspannen, eenvoudige manier om je spelenderwijs de technieken en werkwijzen van Amarilys eigen te maken.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 481291
Auteur Amarilys Henderson
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 144
EAN 9789463598835
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Merk N/B
Vaste boekenprijs Ja
Bestelcode N/B