Meer afbeeldingen

Bartimeus trilogie - Deel 2 Het oog van de Golem

Jonathan StroudPaperback619 blz.
Actie: 2 voor € 15,- 7,99 € 17,95
je bespaart € 9,96
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Nathaniël's veelbelovende contact met de overheid wordt twee jaar na de gebeurtenissen uit 'De amulet van Samarkand' bedreigd door een aantal vervelende obstakels. De ogenschijnlijk onschuldige golem slaat op gewelddadige wijze toe in Londen, terwijl de activiteiten van het Verzet steeds meer op Nathaniël's zenuwen beginnen te werken.

Als Nathaniël en Bartimaeus naar Praag reizen om de bron van de krachten van de golem te onderzoeken, ontmoeten ze daar een oude tegenstander. In de tussentijd proberen Kitty en leden van het Verzet op spectaculaire wijze de tombe van Gladstone te ontvreemden uit Westminster Abbey. Tijdens de actie komt echter een djinn vrij, die verstopt zat in het skelet van Gladstone: de meeste verzetsleden worden gedood, maar Kitty ontsnapt met de toverstaf van de magiër.

Terwijl Nathaniël probeert Kitty gevangen te nemen en Bartimaeus probeert af te rekenen met de djinn, sluiten Kitty en Bartimaeus een pact, zodat ze samen ervoor kunnen zorgen dat er wordt afgerekend met de golem voordat de identiteit van zijn meester wordt ontdekt...

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 455921
Auteur Jonathan Stroud
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 619
EAN 9789050006583
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B

Reviews