Meer afbeeldingen

MacGregor Clan-pakket, Nora Roberts

€ 20,00
Online uitverkocht
Bekijk de winkelvoorraad!
  •  Nu besteld, woensdag in huis*
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Betaal met iDeal, Creditcard, Paypal of achteraf
  •  

Beschrijving

Details

Pakket met 3 boeken van Nora Roberts

  1. Deel I: Serena & Ian Het verhaal van de MacGregor Clan begint in de 18de eeuw met de Schotse voorvaderen van Daniel MacGregor Serena MacGregor mag dan beeldschoon zijn, een doetje is ze zeker niet! Daar kan de charmante Lord Brigham over meepraten. Al bij de eerste ontmoeting raakt hij betoverd door de vurige Schotse, maar zij wil niets van hem weten, want hij vertegenwoordigt alles wat zij verafschuwt. Nooit zal ze zich geven aan een Engelsman, hoe knap hij ook is. Toch brengen zijn verzengende kussen haar meer en meer in verwarring. Kan liefde het winnen van haat? Ian vecht, als een echte MacGregor, met hart en ziel voor de vrijheid van zijn volk. Als hij bij een van zijn acties gewond raakt, komt hij terecht bij de lieftallige Alana Flynn. Een blik op de Ierse schone, en hij is verkocht. Maar het veroveren van haar hart blijkt moeilijker dan elke strijd die hij tot nog toe heeft geleverd
  2. Deel II: Serena & Caine Het verhaal van de kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor, die allemaal te maken krijgen met de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader. Hij wil hen namelijk net zo gelukkig zien als hij al jaren met zijn Anna is Als blackjack-dealer op een cruiseschip heeft Serena MacGregor wat ze wil: afwisseling en vrijheid. Aan trouwen en kinderen is ze nog lang niet toe. Beroepsgokker Justin Blade is dat al evenmin. De enige vrouw in zijn leven is vrouwe Fortuna. Vader MacGregor besluit het lot echter een handje te helpen. Wanneer Serena en Justin elkaar ontmoeten, zijn de kaarten geschud, al is geen van beiden zich dat bewust... De tegenstelling had niet groter kunnen zijn. Caine MacGregor is een en al warmte en heeft met zijn charme al menige vlinder in zijn net verstrikt. Diana Blade heeft zich vroeg in haar jeugd ingeprent dat gevoelens een bron van narigheid zijn. Zolang je zorgt dat niemand je kan raken, kun je ook niet gekwetst worden, is haar motto. Maar Daniel MacGregor is er ook nog!
  3. Deel III: Alan & Grant Het verhaal van de kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor, die allemaal te maken krijgen met de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader. Hij wil hen namelijk net zo gelukkig zien als hij al jaren met zijn Anna is. Shelby Campbell is warm, spontaan, creatief en chaotisch, en ze haat politici. Alan MacGregor laat weinig aan het toeval over. Hij zoekt stap voor stap zijn weg naar de top, is een man van orde en regelmaat en - als klap op de vuurpijl politicus. Net iets voor Cupido! Terwijl hun Schotse voorvaderen zich eensgezind omdraaien in hun graf, doen Shelby en Alan een gooi naar het onmogelijke. Gestrand op een verlaten kustweg, belt Genevieve Grandeau aan bij een vuurtoren. Helaas wordt ze niet verwelkomd door een vriendelijke oude vuurtorenwachter, maar doet een jonge en bepaald niet uitnodigende man open. Niet van plan de nacht buiten door te brengen, besluit ze ervan te maken wat ervan te maken valt. En dat is meer dan zij en ook Grant Campbell had verwacht.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 465203
Auteur Nora Roberts
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's Nee
EAN 9789402704655
Formaat Nee
Verschijningsdatum Nee
Vaste boekenprijs Nee

WinkelVoorraad