Meer afbeeldingen

Best of classics - Burt Lancaster - DVD

Actie: 3 voor € 10,- 3,99 € 9,99
je bespaart € 6,00
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Nu besteld, maandag in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Gratis retour binnen 14 dagen
  • Betaal veilig met iDeal, Creditcard of achteraf

Beschrijving

Details

- Child is waiting: Jean Hansen, een voormalige muzieklerares, gaat werken op een school voor geestelijk mindervalide kinderen. Ze is het niet helemaal eens met de strenge aanpak van de directeur van het instituut, Dr. Matthew Clark. Zij gelooft eerder in geneeskundige kracht van de liefde.
De twaalfjarige autistische Rueben, wiens ouders hem niet meer bezoeken, krijgt haar speciale aandacht. Om de kinderen een toekomst te bieden probeert ze nieuwe behandelingen uit, maar Dr. Clark probeert iedere verandering tegen te werken.

- Young savages: Hank Bell is een nobele rechtsdienaar met oog voor de noden van de opgroeiende jeugd. Hij onderzoekt de raciaal beladen zaak van drie Italiaanse tieners die een moord op een blinde Puertoricaanse jongen gepleegd zouden hebben. Hij merkt al snel dat de zaak gecompliceerder ligt dan hij aanvankelijk dacht.

The Young Savages speelt zich af in het Spaanse gedeelte van Harlem, New York. Een bekend terrein voor hoofdrolspeler Burt Lancaster - hij werd er geboren - en regisseur Frankenheimer – hij bracht er een groot deel van z’n jeugd door. Met in de cast ook Oscar-genomineerde Shelley Winters (Lolita, The Poseidon Adventure) en Telly Savalas (Kojak, The Dirty Dozen) werd The Young Savages een filmklassieker van formaat. Regisseur John Frankenheimer regisseerde hierna o.a. films als Ronin en The Manchurian Candidate.

- Andrew Braddock lijdt schipbreuk midden op zee. Na dagen zwerven op zee in een roeiboot, spoelt hij samen met een andere overlevende aan op een onbekend eiland. Dit eiland blijkt toe te behoren aan de wetenschapper Dr. Paul Moreau. Moreau verwelkomt Braddock als gast, maar heeft eigenlijk andere plannen met hem. Braddock ontdekt dat er vreemde dingen aan de hand zijn met de andere inwoners van het eiland. Hoewel zij in de verte menselijk lijken, blijken ze dit in de realiteit niet te zijn.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 462882
Cast Gena Rowlands, Dina Merrill, Edward Andrews, Judy Garland, Burt Lancaster, Michael York
Regisseur(s) John Cassavetes, Don Taylor, John Frankenheimer
Genre N/B
Aantal discs 3 Discs
EAN 5412012170049
Conditie N/B
Verschijningsdatum 26 jan. 2017
Drager DVD
Ondertiteling Nederlands
Talen Engels
Speelduur 425 minuten