Meer afbeeldingen

Over The Top Collection - DVD

DVD248 minuten3 Discs
Actie: 5 voor € 10,- 3,99 € 9,99  Laagste gemiddelde prijs bij andere verkopers
je bespaart € 6,00
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

- Renesse: Puber Bas (Niek Roozen) krijgt een duidelijke boodschap van zijn stervende opa (Peter Faber): wacht niet met vrouwen versieren, want je moet ‘de melk schenken als ‘ie vers is’. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn weirde neef Thijs (Sam Doets) en twee vrienden Luca (Martijn van Eijzeren) en Daniel (Simon Kindermans) vertrekt Bas naar het roemruchte badplaatsje om eindelijk eens een meisje te scoren. Maar zijn gênante vrienden, een stel nymfomane Brabo’s en een groep macho gasten dat het op dezelfde meisjes voorzien heeft, maken zijn kansen met de dag kleiner. En dan blijkt het leukste meisje ook nog het nichtje van de lastige campingbaas te zijn…

- Popoz: Rechercheurs Ivo en Randy willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco een gijzeling op HUN manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze belanden in de gevangenis waar ze het moeten opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator. Als hij Ivo en Randy op het spoor brengt van een drugskartel dat de stad in haar greep houdt, gaan alle remmen los om deze operatie tot een goed einde te brengen. Dit is die actie waarvoor ze het doen!

- Adios Amigos: Adios Amigos is een aangrijpend, confronterend en ontwapenend verhaal over vriendschap en dromen, in een leven met beperkingen. De lm gaat over drie vrienden met een lichamelijke handicap, die op een dag losbreken uit hun dagelijkse ’sleur’ door een roadtrip te plannen naar Spanje. Met als doel hun behoefte, eindelijk eens een meisje te versieren, te vervullen. Iets wat ze, mede door de afhankelijkheid van hun ouders, in Nederland niet lukt. Zonder dat iemand het weet en losgerukt uit hun vertrouwde omgeving, worden ze tijdens hun reis al snel geconfronteerd met hun afhankelijkheid. En blijkt dat ze met hun harde humor hun diepste angsten niet langer kunnen verbergen.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 448889
Cast Martijn Lakemeier, Niek Roozen, Huub Smit
Regisseur(s) N/B
Genre N/B
Aantal discs 3 Discs
EAN 8719372005774
Conditie Nieuw
Verschijningsdatum 3 nov. 2017
Drager DVD
Ondertiteling N/B
Talen Nederlands
Speelduur 248 minuten