Meer afbeeldingen

The King's Man - DVD

Actie: 3 voor € 25,- 9,99 € 14,99  Adviesprijs is die van de leverancier. In geval van kassakorting is deze reeds verwerkt in de prijs.
je bespaart € 5,00
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, woensdag of donderdag in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

The King's Man is een Britse-Amerikaanse actiefilm uit 2021, geregisseerd door Matthew Vaughn. De film is het derde deel in de Kingsman-filmreeks, die is gebaseerd op het stripboek The Secret Service van Mark Millar en Dave Gibbons. De film dient als een prequel op Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017.

In de jaren voorafgaand aan de Eerste Wereldoorlog proberen de Engelse heer Orlando Oxford en zijn vrouw Emily via het Rode Kruis mensen te helpen. Na haar moord tijdens een aanval op hun hulpkamp, stelt de pacifist Orlando vast dat de wereld iemand nodig heeft om dergelijke conflicten te voorkomen voordat ze zich voordoen. Orlando en zijn zoon Conrad werven de huishoudpersoneelsleden Shola en Polly uit Oxford om de Kingsmen Agency op te richten, een netwerk van spionnen die zich inzetten voor het beschermen van Groot-Brittannië en anderen tegen oorlog.

Het pas ontdekte bureau komt al snel achter een complot dat verschillende landen tegen elkaar zal opzetten, waardoor een oorlog ontstaat zoals de wereld nog nooit heeft gezien. De groep achter dit complot heeft een eigen netwerk van agenten, waaronder de Russische mysticus Grigori Rasputin, die een vertrouwde adviseur is van tsaar Nicolaas van Rusland. De Kingsmen worstelen om meer te weten te komen over de groep en hun plannen, terwijl Oxford ook wordt geconfronteerd met het vooruitzicht Conrad te verliezen aan de verschrikkingen van een wereldwijd conflict.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 479463
Cast Gemma Arteton, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Djimon Hounsou, Tom Hollander, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Charles Dance
Regisseur(s) Matthew Vaugh
Genre N/B
Aantal discs 1 Disc
EAN 8717418577704
Conditie N/B
Verschijningsdatum 25 feb. 2022
Drager DVD
Ondertiteling Nederlands, Noors, Spaans, Zweeds, Deens, Engels, Fins, Frans
Talen Engels,Frans,Spaans
Speelduur 125 minuten