Meer afbeeldingen

De speelgoeddokter kijk- en zoekboek

3,50 € 8,95
je bespaart € 5,45
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Nu besteld, dinsdag in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Doc is een meisje dat speelgoed kan repareren en hoofdpersoon uit 'Doc McStuffins', een animatieserie van Disney. De bedoeling van deze uitgave is dat peuters, samen met een volwassene, voorwerpen opzoeken en combineren.

Deze staan, samen met een korte uitleg, in een omkaderd lijstje op de linkerpagina. De platen beslaan steeds dubbele bladzijden en tonen steeds losstaande situaties: in bad gaan, Halloween, Valentijnsdag, sneeuwpret, kampeerpret. De stripachtige, dunomlijnde tekeningen hebben weinig details; de figuren zijn houterig en hebben grote hoofden.

Toch zullen de vrolijke kleuren en het aantrekkelijke omslag kinderen die de serie van televisie kennen zeker aanspreken. Achterin staan nog meer opdrachten. Hoewel het boek duidelijk bedoeld is voor jonge kinderen (hardkartonnen, geplastificeerde bladzijden, afgeronde hoeken, gewatteerd omslag) is er met de opdrachten niet genoeg rekening gehouden met de doelgroep.

Namen van vogels en geluiden van muziekinstrumenten bijvoorbeeld zijn wat hoog gegrepen. Wat overblijft is een braaf, fantasieloos kijk- en zoekboek.

Vanaf circa 3 jaar.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 457871
Auteur Nee
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's 16
EAN 9781450896108
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B