Meer afbeeldingen

Batavia Bordspel

14,99 € 29,99  Laagste gemiddelde prijs bij andere verkopers
je bespaart € 15,00
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Batavia, het bordspel.

Terug naar de glorietijden van Nederland. Terug naar de jaren dat onze landgenoten heersten op elke wereldzee… Terug naar de VOC!

De reis van de Batavia is het meest onstuimige verhaal uit de Nederlandse geschiedenis. Tijdens zijn eerste reis liep het schip op 4 juni 1629 op de klippen voor de kust van Australië.

Met behulp van je schip trotseer je de woeste wateren van de Indische Oceaan en probeer je zo snel mogelijk goederen te verzamelen en daarmee materiaal te verkrijgen om je eigen Batavia te bouwen. Is jouw Batavia klaar? Dan mag je beginnen aan de reis naar de haven van Batavia. Wie daar als eerste aanmeert is de winnaar! Maar pas op want het is niet eenvoudig om de juiste combinatie van goederen te verzamelen. Andere spelers en de piraat liggen voortdurend op de loer om je schip aan te vallen en te plunderen.

Batavia is een eerbetoon aan de Gouden Nederlandse Eeuw. Een prachtig luxe uitgevoerd en razend spannend spel waarin strategie en handelsgeest een hoofdrol spelen.

Het spelbord bestaat uit een kaart van een deel van de wereld met daarop de handelshavens van Oost-Indiё en hun lokale goederen: Mauritius, Mokka, Bombay, Ceylon en Batavia.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 479587
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 8711539014063
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B