Winkelmand
Artikelen 0 Totaal € 0,00
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik kans maken op de auto?
Indien je een aankoop hebt gedaan in een winkel van BoekenVoordeel maak je met de code die erop staat kans op een auto. Vul de hierboven gevraagde gegevens in en bevestig de mail die je ontvangt na het invullen van de gegevens, je maakt dan kans op de auto. P.S. *Het is wel zaak dat u de originele kassabon bewaard!

Kan ik vaker meedoen?
Ja, elke bon maakt kans. Je kunt dus de bon van elke aankoop invullen.

Wat is mijn bon nummer?
Op de kassabon staat een barcode, onder deze barcode staat een 13 cijferig nummer. Dit is het unieke nummer dat moet worden ingevuld.

Er wordt aangegeven dat het bon nummer al is gebruikt?
Dan is het ingegeven bon nummer reeds geregistreerd, stuur een bericht via onze klantenservice met een foto van je bon en het bon nummer, we zullen dit dan controleren en aanpassen.

Hoe wordt gecontroleerd of het bon nummer ook echt van mij is?
Na de trekking van de winnaar moet een foto van de kassabon worden gemaild, indien wordt getwijfeld over de echtheid moet de bon fysiek worden opgestuurd.

Ik heb iets online gekocht, kan ik dan ook meedoen?
Nee, deze actie is alleen geldig met kassabonnen van aankopen in onze fysieke winkels.

Ik zou graag de actievoorwaarden willen inzien?
Dat kan, klik hier om deze te downloaden.

Wanneer is de trekking van de actie?
Deze vindt plaats op dinsdag 16 mei 2017, de winnaar wordt diezelfde dag nog bekend gemaakt. De prijswinnaar wordt gebeld en op de actiepagina wordt de naam van de winnaar bekend gemaakt.

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens?
BoekenVoordeel zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de levering van uw prijs. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren

Ik heb een vraag die hier niet wordt beantwoord?
Klik hier om je vraag aan ons te stellen.