Winkelmand
Artikelen 0 Totaal € 0,00
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 115 winkels in Nederland & Belgie

Betaalmogelijkheden

Nederland
Voor Nederlandse klanten zijn er 4 mogelijkheden om te betalen, namelijk;

iDeal

Als u voor deze betaalmethode kiest, kunt u direct de betaling afhandelen met uw bank. De betaalomgeving van iDeal is vertrouwd en veilig. Tevens is de omgeving beveiligd op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de door u gekozen bank. Als u telebankiert met uw eigen bank, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

CreditCard (American Express, MasterCard & Visa)
Via onze beveiligde SSL procedure kunt u uw gegevens veilig invoeren en zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte en veilige afhandeling van de gedane betaling. Uw Creditcard wordt binnen enkele dagen belast.

PayPal
Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen via uw eigen bankrekening of creditcard. BIj het betalen wordt u omgeleid via MultiSafePay naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na de betaling wordt u teruggeleid naar de website van BoekenVoordeel. U betaald geen provisiekosten voor het gebruik van paypal.

Betaal na ontvangst
Met Betaal na ontvangst kunt een bestelling plaatsen en pas na levering betalen. Om gebruik te maken van deze service dient men wel enkele gegevens correct in te voeren. Er wordt binnen enkele seconden gecheckt of de betaling geaccepteerd kan worden. Na verzending van uw order krijgt u automatisch een betalingsmail toegezonden binnen enkele dagen.Betaal na ontvangst betekent onder geen beding, handmatig overboeken naar BoekenVoordeel. De betaling dient alleen via de betalingsmail te geschieden. De betaal na ontvangst betaling dient binnen 14 werkdagen betaald te worden. Voor meer informatie kunt u hier terecht. Mutlifactor is partner van Multisafepay (de payment provider waar wij gebruikt van maken).

België

Voor Belgische klanten zijn er 8 mogelijkheden om te betalen, namelijk; 

Bancontact/Mister Cash
Als u voor deze betaalmethode kiest, kunt u direct de betaling afhandelen met uw bank. De betaalomgeving van Bancontact/Mister Cash is vertrouwd en veilig. Tevens is de omgeving beveiligd op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de door u gekozen bank. Bancontact/Mister Cash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.

Belfius, KBC/CBC, ING Homepay
Als u voor deze betaalmethode kiest, kunt u direct de betaling afhandelen met uw bank. De betaalomgeving is vertrouwd en veilig. Tevens is de omgeving beveiligd op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de door u gekozen bank.

CreditCard (American Express, MasterCard & Visa)
Via onze beveiligde SSL procedure kunt u uw gegevens veilig invoeren en zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte en veilige afhandeling van de gedane betaling. Uw Creditcard wordt binnen enkele dagen belast.

eMaestro (via Creditcard)
Via onze beveiligde SSL procedure kunt u uw gegevens veilig invoeren en zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte en veilige afhandeling van de gedane betaling. U kunt via Maestro betalen d.m.v. uw unieke Maestro nummer.

PayPal
Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen via uw eigen bankrekening of creditcard. BIj het betalen wordt u omgeleid via MultiSafePay naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na de betaling wordt u teruggeleid naar de website van BoekenVoordeel. U betaald geen provisiekosten voor het gebruik van paypal.