Verzending & Bezorging

Levertijd met de lockdown

In verband met de lockdown in Nederland zetten wij extra mensen in. Op deze manier hopen we ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk bestellingen op tijd kunnen uitleveren. Let op: De drukte is momenteel dusdanig groot dat we de tijd waarbij de bestelling de volgende dag nog wordt geleverd soms moeten vervroegen. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de website.

U wordt op de hoogte gehouden van uw bestelling door ons track and trace systeem, zodra uw order is verwerkt ontvangt u hiervan een update en kunt u uw bestelling volgen.

Bedrijven en Waddeneilanden
*Er wordt niet geleverd aan bedrijven of particulieren op de waddeneilanden in de avond. Voor deze geldt de uitzondering dat de levering overdag plaatsvind 1 werkdag later dan de genoemde leverdag.


POSTBUS ADRESSEN
: Wij versturen niet naar postbus adressen, indien dit wordt ingevuld, zullen wij contact opnemen.


VERZENDKOSTEN

Nederland

DHL
Binnen Nederland worden DHL orders boven de €20 gratis verstuurd.
Tot €20 bedragen de verzendkosten €3,99

Homerr
Een duurzame vervoer optie. Kies één van de vele afhaalpunten en bespaar tot wel 79% C02 uitstoot per pakket. Het is iets langer onderweg (3-5 werkdagen), maar wordt daardoor een stuk duurzamer verzonden!
Binnen Nederland worden Homerr orders boven de €20 gratis verstuurd.
Tot €20 bedragen de verzendkosten €1,99


België

DHL
Binnen België worden Bpost orders boven de €20 gratis verstuurd.
Tot €20 bedragen de verzendkosten €4,99.


Let op:

  • BoekenVoordeel behoudt zich het recht voor om aan wederverkopers afwijkende verzendkosten te berekenen. De klant zal hiervan altijd op voorhand worden geïnformeerd.