Verzending & Bezorging

Huidige levertijd
Om er zeker van te zijn dat we klanten niet teleurstellen werken we momenteel met dynamische bestelbeloften. U ziet linksboven op de website de bestelbelofte die op dat moment voor u geldt. Zo kan het zijn dat de ene dag orders tot 15:00 uur nog dezelfde dag worden verstuurd en op de andere dag tot 12:00 uur. 

U kunt de verzendstatus ook inzien in uw Account, hiervoor moet u eerst inloggen. Verzendbevestigingen worden rond 19.00 uur verstuurd, ook zonder account. Deze mail kan mogelijk in uw spam/reclame/ongewenste map binnen komen.

* Voor Belgie is de leverdag een richtlijn.

POSTBUS ADRESSEN: Wij versturen helaas niet naar postbus adressen, indien dit wordt ingevuld, zullen wij contact opnemen met u.VERZENDKOSTEN

Nederland
Binnen Nederland bedragen de verzendkosten voor een order onder de 20 euro per order: € 2,99, boven een orderbedrag van 20 euro worden er geen verzendkosten berekend.


België
Binnen België bedragen de verzendkosten voor een order onder de 20 euro per order: € 3,99, boven een orderbedrag van 20 euro worden er geen verzendkosten berekend.

Let op:

  • BoekenVoordeel behoudt zich het recht voor om aan wederverkopers afwijkende verzendkosten te berekenen. De klant zal hiervan altijd op voorhand worden geïnformeerd.