Meer afbeeldingen

Vertrouw op Mij

Lucey WoolleyPaperback287 blz.
2,99 € 5,00  Laagste gemiddelde prijs bij andere verkopers
je bespaart € 2,01
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd of duurzaam geleverd via Homerr.
    Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Click & Collect
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

Als drie volwassen kinderen van Jack en Clattie Palmer na de begrafenis van hun vader bij elkaar zitten in het ouderlijk huis, doet hun moeder een schokkende mededeling: Jack had een buitenechtelijke zoon, Titus, verwekt in het eerste jaar van hun huwelijk. aanvankelijk wil niemand iets met hem te maken hebben, maar dit verandert als Hugh, de jongste, hoort dat zijn halfbroer eigenaar is van een groot pand in een trendy wijk in Londen. Door samen te gaan werken met Totus zou hij zijn droom - een eigen restaurant - kunnen verwezenlijken. Moeder, broers, zuster, partners en al hun kinderen raken bij het project betrokken. Titus en Hugh blijken echter heel verschillende opvattingen te hebben over het runnen van een bedrijf. Wantrouwen, jaloezie en koppigheid zorgen voor veel spanningen en verdriet. Uiteindelijk zijn het de vrouwen die een doorbraak forceren.

Vertrouw op mij schetst op ontroerende wijze hoe families met elkaar verkeren, hoe kinderen zich losmaken van hun ouders en hoe liefde zich niets aantrekt van vooroordelen...

Lucy Woolley schreef eerder Hou Van Mij, Vergeet Me Niet en Verlies Mij Niet. Ze werkt ook als hoorspel-auteur voor BBC Radio. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 410335
Auteur Lucey Woolley
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 287
EAN 9789022556825
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B