Meer afbeeldingen

Formule 1 Finish 2020

Anjes Verheypaperback112 blz.
4,95 € 9,95  Adviesprijs is die van de leverancier. In geval van kassakorting is deze reeds verwerkt in de prijs.
je bespaart € 5,00
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, woensdag of donderdag in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Click & Collect
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

In een ongekend bizar jaar op medisch en economisch gebied startte de Formule 1 serie pas in juli. Na intensief puzzelen lukte het de FIA 17 Grand Prix’ te realiseren. Uiteraard brengt onze nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ ze stuk voor stuk in beeld. Met herinneringen, in emotioneel opzicht, aan een ongekend autosportjaar belooft deze ‘Finish’ tot een historische editie uit te groeien. Aldus voer voor verzamelaars van onze jaarlijkse uitgaven.
Jan Lammers vereerde ons met een voorwoord. Bernie Ecclestone vierde onlangs zijn 90e verjaardag en beantwoordde een paar vragen.
Zoals onze fans gewend zijn besteden we eveneens aandacht aan andere prominente autosportseries. René de Boer, vaste en gewaardeerde auteur hiervan, verzorgde deze uitgebreide hoofdstukken.
De jaarboeken van Anjès Verhey bij het begin en einde van ieder Formule 1-seizoen zijn een goede traditie in de autosport. Al decennialang verzorgt Anjès Verhey deze publicaties. De editie aan het eind van het seizoen is niet alleen bij uitstek geschikt om tijdens de raceloze maanden in de winter nog eens de opmerkelijke momenten van het voorbije seizoen de revue te laten passeren, maar dienen met alle uitslagen ook als uitstekend naslagwerk. Zoals bij veel jaarboeken bieden ze ook de mogelijkheid om ze te verzamelen, waarmee een prachtig overzicht van de (recentere) geschiedenis van de Formule 1 ontstaat. Zeker bij zo'n bijzonder seizoen als 2020 was, is de nieuwe editie meer dan ooit een collectors' item. Jan Lammers, sportief directeur van Dutch Grand Prix, verzorgde het voorwoord van de uitgave, terwijl ook Bernie Ecclestone ter gelegenheid van zijn 90e verjaardag, die hij onlangs vierde, enkele vragen beantwoordde. Hoofdbestanddeel van het boek is het uitgebreide overzicht in woord en beeld van alle 17 Grands Prix die, wellicht tegen de verwachting van velen in, gedurende het nu afgesloten seizoen toch nog verreden konden worden. Dat de prestaties van Max Verstappen daarbij in ruime mate worden belicht, spreekt voor zich. Daarnaast is er in het boek RaceFan F1 'Finish' zoals gebruikelijk ook aandacht voor andere takken van autosport. Zo komen ondermeer Formule E, DTM, Porsche Supercup en Carrera Cup, de 24 Uur van Le Mans, WK Rally en FIA WTCR aan bod, inclusief de verrichtingen van de Nederlandse coureurs als Robin Frijns, Nyck de Vries, Giedo van der Garde, Frits van Eerd, Nick Catsburg, Loek Hartog, Larry ten Voorde, Jeroen Bleekemolen, Max van Splunteren en Tom Coronel.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 470578
Auteur Anjes Verhey
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112
EAN 87423619154156
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum Nee
Vaste boekenprijs Nee
Bestelcode N/B