Meer afbeeldingen

Het uilen bos

12,99 € 16,99  De van-prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier.
je bespaart € 4,00
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Weet jij als eerste 5 schatten te verzamelen? Ga samen met je vrienden op speurtocht en probeer als eerste 5 schatten te verzamelen. Maar pas op! Als je tegen een boomstronk aan loopt, kom je de uil tegen. Als de uil vrolijk is mag je de buit pakken en doorgaan. Is de uil humeurig? Dan zul je moeten wachten tot je volgende beurt.Verzamel alle schatten en keer terug naar je startvak om te winnen!

Spelomschrijving
Plaats het speelbord in het middel van de tafel, en leg de magische bosfiches willekeurig op het het pad. Schud de doelkaarten en geef elke speler 5 kaarten. Je mag niet kijken naar je kaarten, of de volgorde aanpassen. Je moet de kaarten direct op een stapeltje op de kop voor je neerleggen. Iedereen kiest een muis en zet deze op het startvakje met dezelfde kleur. Dan draait iedereen de bovenste doelkaart om zodat de schatten zichtbaar zijn.

Zet de uil neer naast de startende speler. De speler probeert om de schat te pakken die op zijn doelkaart staat. Je mag elke kant op en zoveel stappen zetten als je wil per beurt. Loop je tegen een boomstronk aan? Dan moet je op het hoofd van de uil drukken. Is de uil vrolijk? Dan mag je doorgaan. Is de uil humeurig? Dan is je beurt voorbij en moet je muis blijven staan.

Ook zijn er binnendoorwegen.Met deze wegen ontwijk je boomstronken. Alleen is er maar één ingang en één uitgang. Dus let op.

Als de speler een magisch bosfische heeft die overeenkomt met je doelkaart, legt de speler dit fiche op zijn doelkaart naast zich neer en draait hij de volgende doelkaart van de stapel om. De beurt van de speler is dan voorbij.

Heeft een speler alle 5 de schatten, dan moet hij nog terug naar zijn startvak. Maar pas op, want langs een boomstronk komen maakt de uil nog steeds wakker!

De eertse speler die terug is op zijn startvak wint het spel.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 492055
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 8720077309500
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Merk N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B