Beschrijving
Details
Met vis-, schaal- en schelpdieren zet u gegarandeerd een heerlijke, lichte en gezonde maaltijd op tafel. Vis is veelzijdig en kan op talloze manieren worden bereid. In dit basiskookboek vindt u een smakelijke selectie gerechten, variërend van gebakken scholfilet en romige vissoep tot tonijntartaar en sint-jacobsschelpen in ciderroom. Dankzij de overzichtelijke indeling, de heldere beschrijvingen en duidelijke foto's zal zowel de beginnende als de meer ervaren kok er uitstekend mee uit de voeten kunnen.
Productinformatie
Productinformatie
artikelnummer | 477243 |
---|---|
Auteur | Nee |
Bindwijze | Hardcover |
Aantal pagina's | 258 |
EAN | 9789052955377 |
Formaat | Nee |
Conditie | Nieuw |
Leeftijd | N/B |
Verschijningsdatum | N/B |
Merk | N/B |
Vaste boekenprijs | N/B |
Bestelcode | N/B |