Meer afbeeldingen

Ja, ik Grill: BBQ smoker

10,00
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  • Op voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Bij het reguliere barbecueën worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid. Met behulp van een smoker kun je het vuur, en dus ook de hitte en temperatuur, nog nauwkeuriger regulieren. In dit boek met mooie stevige kaft met goudfolie staat niet alleen informatie over de verschillende soorten smokers en accessoires, maar je vindt er ook tips en trucs voor het beheersen van de temperatuur en een omvangrijk deel met recepten, zodat ook jij als pitmaster spectaculaire BBQ-prestaties kunt leveren.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 477366
Auteur Markus Kaufer
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's 160
EAN 9789463546454
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Merk N/B
Vaste boekenprijs Ja
Bestelcode N/B