Meer afbeeldingen

Kleine culinaire encyclopedie van Vlaanderen

4,48 € 22,50  De van-prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier.
je bespaart € 18,02
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Op voorraad in centraal magazijn.
  • Click & Collect
  • Helaas is dit artikel alleen verkrijgbaar in ons centrale magazijn, u kunt deze niet reserveren in een winkel.
  • Momenteel niet in onze winkels verkrijgbaar

Beschrijving

Details

De Belg mag trots zijn op zijn culinaire erfgoed: de heerlijke Vlaamse grijze garnalen, een gezonde boterham met filet d’anvers of jambon d’Ardenne, de exclusieve Poperingse hopscheuten, de Geraardbergse mattentaarten, de Lierse vlaaikens, de Luikse wafels, … En de dorstige Beld mag ook niet klagen: in welke stad of provincie ook, hij vindt er altijd wel een streekbier of plaatselijke jenever!

Het zijn stuk voor stuk producten die met veel liefde en vakkennis worden gemaakt. In zijn Kleine culinaire encyclopedie van België gaat auteur Marc Declercq in alle provincies op zoek naar deze streekeigen producten en hun fascinerende geschiedenis.
Als resultaat krijgen wij een heerlijk boek vol streekgebonden lekkers, met traditionele bereidingen en nieuwe interpretaties van klassiekers. Het boek biedt bovendien praktische informatie zoals adressen van producenten van streekproducten en adressen van restaurants waar ze worden geserveerd.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 413695
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 9789002222849
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Merk N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B