Meer afbeeldingen

Val af en verlaag het risico op diabetes

7,50
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, dinsdag/woensdag in huis*
  • Op voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Hij viel bijna 25 kilo af en zijn diabetes is nu in remissie. In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediënten die je verzadigen maar niet doen aankomen. Je mag nog steeds Steak met friet eten, evenals heerlijke curry's zoals Boterkip en Pittige paneer en zelfs toetjes zoals Warme chocoladepotjes of Pindakaas-jamtaart. Katie en Giancarlo Caldesi zijn eigenaren van de restaurants Caldesi en de Italiaanse kookschool La Cucina Caldesi, alle drie gevestigd in Engeland. Ze zijn medeauteurs van Salades en The Gentle Art of Preserving; het laatste werd genomineerd voor 'Kookboek van het Jaar' van het Guild of Food. Katie schreef ook The Italians Cookery Course.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 478981
Auteur Katie Caldesi
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 208
EAN 9789048317677
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Merk N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B