Meer afbeeldingen

Tie dye kleuren set nr. 16819

7,50 € 12,99  De van-prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier.
je bespaart € 5,49
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

De HIT van nu, TIE-DYE! Laat je fantasie de vrije loop en maak oneindig veel leuke projecten. Geheel complete kit met 5 essentiele kleuren voor het perfecte resultaat. Het leukste cadeautje voor jong en oud.

Kleuren
Red (rood)
Yellow (geel)
Violet (violet)
Blue (blauw)
Green (groen)

Hoe te gebruiken?
De kleuren set is geheel compleet met spuitflesjes, verfpoeder (mengen met water) elastiekjes en handschoenen. Vul de flesjes tot de rand met water en schud voor gebruik. De verf kun je na gebruik goed bewaren. Het kan zijn dat na verloopt van tijd de kleur intensiteit iets minder wordt. Maak het gewenste tie-dye project nat voor gebruik zodat de verf makkelijker intrekt (niet te nat). Bind het gewenste tie-dye project bij elkaar met 1 van onze tie-dye technieken en spuit het verf op de vlakken. Wees hier vooral niet te zuinig mee. Stop het tie-dye project in een afgesloten zak en laat 6-8 uur zitten. Spoel het project uit en bewonder het resultaat. Was het tie-dye project in de wasmachine zodat de verf die niet gehecht heeft veilig weg kan spoelen.

Do's & Dont's:
De belangrijkste factoren om je tie-dye project te laten slagen is de kleurkeuze en het opspuiten van de kleuren. Om grote witte oppervlakte te vermijden spuit je de verf voldoende tussen de plooien zodat het project goed bedekt raakt. Plaats geen "tegenovergestelde" kleuren bij elkaar zoals rood en groen, blauw en oranje, of geel en paars. Deze kleuren zorgen ervoor dat je een bruine donkere kleur krijgt wat vaak niet het gewenste resultaat geeft!

De voordelen van dit artikel: Complete set, Set van 5 kleuren, Hoogwaardige kwaliteit, geen vieze handen.

Set van 5:
Je ontvangt een kleuren set met 5 hoogwaardige kleuren van 100% textielverf. Je krijgt in deze kit 5 basis kleuren (hoge kwaliteit) Tie Dye verf waarmee je oneindig aantal kleuren kan mengen en toepassen op jouw DIY Tie Dye project. Verder is deze Tie Dye kit compleet met maar liefst 5 Tie Dye. Met de plastic handschoenen in deze Tie Dye set blijven ook je handen lekker schoon. Met voldoende elastiekjes voor elk Tie Dye patroon heb je naast deze Tie Dye kit niets meer nodig behalve je eigen textiel (t-shirt, trui, pet, etc), water en je eigen fantasie.

Hoogwaardige kwaliteit
De textielverf hecht zich vlug op de textiel. Wassen is geen probleem er zal geen kwaliteitsverlies zijn!

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 470174
Materiaal Nee
Inhoud 5 flesjes
Formaat Nee
EAN 8711568034377
Conditie Nieuw
Merk Crafts & Co
Vaste boekenprijs Nee
Bestelcode Nee